Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Carpenter Brut: "Leather Teeth"

Värikäs piirros ihmistä muistuttavasta hirviöstä, jolla peililinssiset aurinkolasit silmillä ja niittitakki, pitkät vaaleat hiukset.Julkaistiin 22.2.2018

Ranskalaisen Carpenter Brutin helmikuussa digitaalisesti julkaisemasta, kuuntelijansa 1980-luvulle johdattavasta, albumista tehdään huhtikuussa CD-painos. Bändin taustalle on rakennettu sellainen tarina, että Carpenter Brut on hirvittävästä räjähdyksestä selvinneen muotopuolen miehen perustama yhtye. Bändin keulahahmo käyttää itsestään lavanimeä Leather Teeth.

"Leather Teeth" -debyyttialbumin syntikkasoundeja kuullaan kesällä myös Tuskassa, Helsingin Suvilahdessa järjestettävässä ulkoilmafestivaalissa. Carpenter Brut esiintyy Tuskassa 30. kesäkuuta.

Carpenter Brut, ja samalla samalla EBM:n, industrialin takoja Youth Code, kävivät esiintymässä Helsingissä vasta maaliskuun lopussa. Keikka soitettiin The Circuksessa.

"Leather Teeth" -albumin kappaleet:

  1. Leather Teeth
  2. Cheerleader Effect
  3. Sunday Lunch
  4. Monday Hunt
  5. Inferno Galore
  6. Beware The Beast
  7. Hairspray Hurricane
  8. End Titles

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä huhtikuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.