Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Rabia Sorda: "The World Ends Today"

 • Julkaistu maanantaina 09.04.2018
 • Avainsanat:

Valokuva tyttösestä puettuna valkoiseen leninkiin. Henkilön kasvoille on laitettu ihmisen pääkallonaamari.Julkaistaan 4.5.2018

Meksikolais–saksalaisen Rabia Sordan uusi albumi julkaistaan toukokuussa. Se julkaistaan tupla-CD:nä, jossa varsinaisen "The Worlds Ends Today" -albumin lisäksi kuullaan minialbumi "Explota! (La Bomba En Mi Cabeza)". Jälkimmäinen on bonuslevy. Se sisältää kahdeksan uutta ja kokeellista kappaletta. myös remixejä.

Uuden albumin ensimmäinen single on ystävänpäivänä 14.2. vain digitaalisesti julkaistu "Violent Love Song". Se sisältää bändin mukaan energisen ja aggressiivisen electron ja metallimusiikin yhdistelmän.

"The World Ends Today" -albumin kappaleet:

 1. Twet!
 2. Perfect Black
 3. So Slow It Hurts
 4. Estás Ahí?
 5. Violent Love Song
 6. We’Re Not Machines
 7. Estas Conmigo…
 8. Shut Up And Dance!
 9. Nobody
 10. Dekadenz
 11. Rebellion Of The Wicked
 12. The World Ends Today
 13. Despierta
 14. Møther
 15. Don’t Run! (The Evil Within)
 16. Words In Scars
 17. Перезвони Мне
 18. Demolición
 19. Explota! (La Bomba En Mi Cabeza)
 20. Hasta Nunca…
 21. Guten Morgen!
 22. Dekadenz (Cypecore Rmx)
 23. Violent Love Song (Chemical Sweet Kid Rmx)
 24. We’Re Not Machines (Nostalgic Machine / Cover Version By Prismatic Shapes)
 25. Violent Love Song (72 Hrs. Panic Attack Vitam Non Mortem Rmx)

Rabia Sorda on:

 • Erk Aicrag (laulu ja sanoitukset)
 • Marcus Engel (kitarat, kosketinsoittimet ja lyömäsoittimet)
 • MAxx (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 143 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.