Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commando: "Death Will Find You"

Valokuva ihmisen naamasta, joka valkoiseksi tahrittu ja omituiseen irvistykseen väännetty. Oikeassa reunassa lukee suurella fonttikoolla "Death Will Find You".Julkaistaan 4.5.2018

Suicide Commandon toukokuussa ilmestyvä EP-levy "Death Will Find You" sisältää kaksi uutta biisiä, sekä kuusi sellaista remixiä, joita ei aiota julkaista muissa yhteyksissä. Levyn nimi viittaa bändin viimeisimpään studioalbumiin, viime heinäkuussa ilmestyneeseen "Forest Of The Impaled" -lättyyn.

Johan van Roy havaitsi albuminsa kappaleen "Death Lies Waiting" muodostuneen fanien keskuudessa hyvin suosituksi. Sen vuoksi se valittiin tämän EP:n ytimeksi. Levyllä kuullaan siitä useita eri tulkintoja, mutta niiden lisäksi joukossa on tuliterät synkistelykappaleet "Black Hole", jonka säveltämiseen osallistui myös entinen INsektin jäsen Mario Vaerewijck, sekä klubisoittoon istuva "I’d Die For You".

"Death Will Find You" -EP:n kappaleet:

  1. Death Lies Waiting (Death Will Find You Remix)
  2. We Are Transitory (Temporary Remix)
  3. Black Hole
  4. I‘d Die For You
  5. We Are Transitory (The Firm Inc. Remix by E-Craft)
  6. Death Lies Waiting (Binary Park Remix)
  7. We Are Transitory (Ruined Conflict Remix)
  8. We Are Transitory (Bornless Fire Remix)

Kolmen vuosikymmenen ajan toiminut Suicide Commando on tunnetuimpia electro–industrial-yhtyeitä. Bändi on belgialaisen Johan van Royn vuonn 1986 perustama. Alkuvuosina van Roy teki omakustanteisia kasetteja. Debyyttialbumi "Critical Stage" ilmestyi CD:nä vuonna 1994.

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 154 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.