Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commando: "Forest Of The Impaled"

Sinisellä värillä piirros ihmishahmosta tökättynä pystysuorassa seisovaan seipääseen. Oikealla puolen Suicide Commandon logo ja nimi, ja niiden alla albumin nimi.Julkaistaan 21.7.2017

30 vuotta toimineen belgialaisyhtye Suicide Commandon uusi studioalbumi on "Forest Of The Impaled". Siitä ilmestyy myöhemmin heinäkuussa ainakin kaksi CD-painosta, joista erikoisempi käsittää neljä levyä. Niistä kolme on täytetty remixeillä. Albumista tulee myyntiin myös tuplavinyylipainos. Sen mukana tulee myös kaksi CD:tä. "Forst of the Impaled" on seuraaja vuoden 2013 "When Evil Speaks" -albumille.

Electro–industrial-yhtyeen takana on belgialainen Johan van Roy. Hän on tehnyt Suicide Commandon kanssa musiikkia vuodesta 1986 lähtien.

"Forest of the Impaled" -albumin kappaleet:

 1. The Gates Of Oblivion
 2. My New Christ
 3. Too Far Gone
 4. Death Lies Waiting
 5. The Pain That You Like (feat. Jean Luc De Meyer)
 6. Poison Tree
 7. The Devil
 8. Chasm Of Emptiness
 9. Crack Up
 10. Schiz°topia
 11. We Are Transitory

Suicide Commando on:

 • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.