Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Sarin: "Shifting Allegiance"

  • Julkaistu sunnuntaina 02.07.2017
  • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten hyvin himmeällä jonkinlaisia telineitä ja abstrakteja muotoja.Julkaistiin 30.6.2017

Saksalainen Sarin julkaisi 500 kappaleen vinyylisatsina EP-levyn "Shifting Allegiance". Perjantaina ilmestynyt kiekko sisältää neljä biisiä coldwavea, EBM:ää ja industrialia. Kiekon julkaisi saksalainen levy-yhtiö aufnahme + wiedergabe, jonka avulla myös The Horrorist sai "Programmed"-kiekkonsa ulos, samoin S S S S "There Is No Us" -levynsä.

Berliiniläisyhtye aloitti toimintansa vuonna 2011. Sen nimi kirjoitetaan tyylitellysti SΛRIN.

Elokuussa 2016 Sarin julkaisi "Current Conflict" -albumin.

"Shifting Allegiance" -EP:n kappaleet:

  1. Exocet
  2. Anfal
  3. Flight 655
  4. ECM II

Sarin on:

  • Emad Dabiri

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5461 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä heinäkuuta 2017 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 31 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.