Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Two Witches -juhlakonsertti 8. syyskuuta

Two Witches juhlii kolmen vuosikymmenen pituista uraansa. Juhlan päivämäärä on perjantai 8. syyskuuta ja tapahtumapaikka Klubi Tampereella. Klubissa esiintyy Two Witchesin lisäksi toinen kotimainen yhtye Harmony Garden, jolta on luvassa soolosetti, sekä virolainen Freakangel ja Dark Side Cowboys länsinaapurista, Ruotsista. Yhtyeiden lisäksi paikalla ovat DJ:t Jyrki Witch, DJ Zynthexia, Zombiebat sekä Noison. Lisäksi performanssitaidetta esittää Miss Blueberry.

Two Witches starttasi vuonna 1987 Anne Nurmen ja Jyrki Witchin toimesta, joskin alkukuukausina yhtyeen nimi oli Noidat.

Two Witches 30-vuotisjuhlakonsertti

  • Paikka: Klubi
  • Osoite: Tullikamarinaukio 2, 33100 Tampere
  • Päivämäärä ja aika: 8.9.2017 kello 20–4

Two Witches on:

  • Jyrki Witch (laulu)
  • Marko "Gravehill" Hautamäki (kitara ja sello)
  • HayDee Sparks (kitara)
  • Zynthexia_ (syntetisaattori)
  • Aleksi (basso)
  • Alarik (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 54 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.