Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Seadrake: "Isola"

 • Julkaistu lauantaina 07.04.2018
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva, jossa keskellä mustia vuoria tai läikkiä kuvattuna vaaleanharmaata taustaa vasten. Yläosassa Seadraken nimi.Julkaistaan 27.4.2018

Seadraken debyyttialbumi "Isola" ilmestyy perjantaina 27. huhtikuuta digitaalisesti ja CD:nä. Se nauhoitettiin Saksakssa tuottaja Olaf Wollschlägerin valvonnassa. Bändi kuvailee musiikkiaan synkäksi syntikkapopin, new waven ja indierockin yhdistelmäksi, johon on pirskoteltu EDM:ää.

Ruotsalaiskolmikko julkaisi ensimmäiseltä albumilta singlekappaleen "Something Durable" joulukuussa 2017.

"Isola"-albumin kappaleet:

 1. What You Do to Me
 2. Get It On
 3. On the Run
 4. Something Durable
 5. Room 316
 6. Lower Than This (Someday)
 7. Die of Temptation
 8. Conformity Loves Company
 9. Daydream
 10. Soulsharer

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluva Rickard Gunnarsson on tehnyt uransa aikana musiikkia myös Lowen ja Statemachinen kanssa, Mathias Thürk puolestaan on entinen Minerven muusikko. Seadrakessa laulajan virkaa toimittava Hilton Theissen on myös saksalaisen Akanoidin jäsen.

Seadrake on:

 • Hilton Theissen (laulu)
 • Rickard Gunnarsson (basso)
 • Mathias Thürk (syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 86 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.