Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Empirion liittoutui Dependentin kanssa

  • Julkaistu perjantaina 06.04.2018
  • Avainsanat:

Vuonna 1993 perustettu brittiyhtye, industrialia ja technoa yhdistävä Empirion, solmi tulevaa albumiaan ajatellen levytyssopimuksen Dependentin kanssa. 1990-luvun puolessa välissä bändi teki useita levyjä XL Recordingsin kanssa. Nyt yhtye viimeistelee comeback-kiekkoaan. Se tullee myyntiin elokuussa. Elokuussa Empirion esiintyy Englannissa järjestettävässä Infestissä. Se on kolmipäiväinen elektroniseen musiikkiin erikoistunut festivaali.

Viimeisten vuosien aikana Empirionin jäsen Oz Morsley on tehnyt musiikkia myös KLOQ-nimisen projektin kanssa.

Empirionin toiminta päättyi 1990-luvun lopulla, kun sen alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneella Bob Glenniellä todettiin syöpä. Hän menehtyi siihen vuosia myöhemmin. Empirion virkosi uudelleen vuonna 2010.

Empirion on:

  • Oz Morsley
  • Jamie Smart

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 50 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.