Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Seuraava Club Noir on toukokuun alussa

Seuraavan kerran Club Noir järjestetään Seinäjoella 5. toukokuuta. Silloin tapahtumapaikkana on Bar 15 osoitteessa Kauppakatu 15. Illan tähtenä on Miseria Ultima, jota Facebook-tapahtumasivulla kuvaillaan aggrotechin ja EBM:n yhdistäjäksi. Miseria Ultiman lisäksi viidettä kertaa järjestettävässä Club Noirissa kuullaan musiikkia DJ:ltä.

Edellisen kerran synkistelyklubi koettiin helmikuun alussa. Silloin esiintyi livenä Chaos Research, joka juhlisti viimeisimmän studioalbuminsa ilmestymistä, mutta illan varrella kuultiin myös pitkä DJ-setti.

Miseria Ultiman debyyttialbumi "Phosphor" ilmestyi viime lokakuussa unkarilaisen Advoxya Recordsin kautta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä huhtikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 36 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.