Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Seadrake: "Something Durable"

  • Julkaistu maanantaina 04.12.2017
  • Avainsanat:

Harmaasävyinen ja epätarkkaa valokuva ihmisestä kuvattuna siten, että henkilö näkyy vinossa. Päällä on valkoinen salamaa muistuttava symboli.Julkaistaan 8.12.2017

Superryhmäksi Facebookissa esitelty Seadrake on basisti Rickard Gunnarssonin, entisen Minerven jäsenen Mathias Thürkin ja laulaja Hilton Theissenin muodostama syntikkapoppiyhtye. Syntsikkasoundeihin on ahdettu new wavea, indie rockia ja tujaus EDM:ää. Seadrakelta ilmestyy singlekiekko "Something Durable" ensi viikon perjantaina.

Kuvassa oikealla näkyvän "Something Durable" -singlen tuottajana toimi Olaf Wollschläger. Levyn sisältä löytyy Seadraken oman biisitulkinnan lisäksi remixit Rico Hüllermeierilta, Mehdi Bagherzadehilta, Sascha Beguhlilta ja Disko Deutschlandilta.

"Something Durable" -singlen kappaleet:

  1. Something Durable (Single Edit)
  2. Something Durable (Disko Deutschland Remix)
  3. Something Durable (Paralyzed Remix)
  4. Something Durable (Miyane Instrumental Remix)
  5. Something Durable (Sascha Beguhl Remix)

Seadrake on:

  • Rickard Gunnarsson
  • Mathias Thürk
  • Hilton Theissen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 70 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.