Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

C-Lekktor: "Out of My Way"

 • Julkaistu tiistaina 05.12.2017
 • Avainsanat:

Valokuva ihmislaumasta mustiin pukeutuneina ja selin kuvaan nähden. Kuvan yläosassa C-Lekktorin logo.Julkaistaan 8.12.2017

Meksikolaisen dark electro -bändi C-Lekktorin kuvassa näkyvä "Out of My Way" ilmestyy perjantaina. Se on yhtyeen neljäs studioalbumi. Bändin mukaan sävellysjälki muistuttaa samaa tyyliä ja meininkiä, jota kuultiin lähes 10 vuotta sitten debyyttialbumilla, mutta tuotantopuoli vastaa nykypäivän odotuksia.

Uuden albumin 200 kappaleen suuruinen ensipainos sisältää bonus-CD:n. Sillä kuullaan neljä uutta biisiä, eikä niitä aiota julkaista missään muussa yhteydessä. Kiekon voi tilata esimerkiksi levy-yhtiö Deathwatch Asian nettikaupasta.

"Out of My Way" -CD #1:n kappaleet:

 1. Obertura del Pánico
 2. King of the Underworld
 3. Animals
 4. Rotten Flesh
 5. Fractured Dreams
 6. War
 7. Tonight you are mine
 8. Move on
 9. Predator
 10. Out of My Way
 11. Mundo Adverso
 12. Don’t mess with Me

"Out of My Way" -CD #2:n kappaleet:

 1. Ser Interior
 2. Answers
 3. Inexistencia
 4. Surprise Motherfu*ker

C-Lekktor on:

 • Markko Barrientos (laulu, sanoitukset ja samplet)
 • Jorge Mauricio (syntetisaattorit ja musiikki)
 • Jamie Nova (syntetisaattorit ja keytar live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä joulukuuta 2017 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 102 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.