Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Tarja: "From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)"

 • Julkaistu sunnuntaina 03.12.2017
 • Avainsanat:

Valokuva Tarja Turusesta. Alavasemmassa kulmassa on valkoisella värillä Tarja-logo.Julkaistiin 17.11.2017

Tarjan joulualbumi "From Spirits and Ghosts" sisältää 11 perinteistä joululaulua ja niiden lisäksi yksi täysin kotikutoinen kappale orkestraalisina, timburtonmaisina sovituksina. Albumin mukana tulee 40-sivuinen kuvakirjanen. Se sisältää Conor Boylen tekemää grafiikkaa tekstin seassa.

Sopraanolaulajan uusi goottityylinen soololevy ilmestyi marraskuussa. Se on käynyt Suomen virallisella listalla korkeimmillaan 32. sijalla.

Lokakuun alussa albumin singlekappaleeseen "O Come, O Come, Emmanuel" julkaistiin musiikkivideo.

"From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)" -albumin kappaleet:

 1. O Come, O Come, Emmanuel
 2. Together
 3. We Three Kings
 4. Deck the Halls
 5. Pie Jesu
 6. Amazing Grace
 7. O Tannenbaum
 8. Have Yourself a Merry Little Christmas
 9. God Rest Ye Merry Gentlemen
 10. Feliz Navidad
 11. What Child Is This
 12. We Wish You a Merry Chrismas

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.