Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Guilt Trip: "Body:Parts"

 • Julkaistu lauantaina 02.12.2017
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten neliön sisällä sinisen nesteen päällä aivorunko ja aivot. Kuvan reunoilla seisovan ihmisen puolikkaat.Julkaistaan 1.12.2017

Tukholmalaisen industrialia, rokkia ja electroa yhdistelevän Guilt Tripin "Body:Parts" on 24 biisiä käsittävä tupla-albumi. Se ilmestyy joulukuun alussa levy-yhtiö EK Productionin kautta kahden CD:n settinä. Edellisviikolla EK Product latasi YouTubeen reilun puolen tunnin pituisen kuuntelunäytteen "Body:Parts"-albumista.

Oikealla puolen näkyvä kansitaide valmistui Guilt Tripin Facebookissa tekemän päivityksen mukaan syyskuussa.

"Body:Parts"-CD #1:n kappaleet:

 1. The Great Leap Forward
 2. A Pit Of Shit
 3. Church And State
 4. Chains
 5. Empires
 6. Bite The Bait
 7. Seething Not Breathing
 8. Future Passed
 9. Dead Abuse
 10. Time Enough
 11. Sick Trick Trickle
 12. What Is Your Pleasure Sir?

"Body:Parts"-CD #2:n kappaleet:

 1. Conform Bad Form
 2. Burn ‘til Death
 3. Don’t Drink Don’t Swollow
 4. Moontrap
 5. Nemesis
 6. Aim Straight Aim True
 7. Fed The Dead Head
 8. Bombs For Salvation
 9. A Class For Sacrifice
 10. Blood Flood
 11. Deep Down Drown
 12. Faschismus Ein Verbrechen Bleibt

Guilt Trip on:

 • M.Nilsson
 • K.Lindberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä joulukuuta 2017 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 99 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.