Gootti.net

C/A/T: "The Great Crisis"

  • Julkaistu torstaina 13.03.2008
  • Avainsanat:

Instrumental-musiikin suloihin tulevalla "The Great Crisis" –albumillaan uppoutunut C/A/T uutisoi tulevansa julkaisemaan levynsä ensisijaisesti digitaalisessa muodossa — albumi lasketaan myyntiin iTunes-, Amazon– ja eMusic-nettimusiikkikauppoihin. Levystä aiotaan julkaista erittäin rajoitettu CDR-versio, jonka painosmäärä on 200 kappaletta. Kiekon julkaisuhetkeksi on kaavailtu toukokuun 27. päivää.

Tätä Yhdysvaltalaista yhtyettä luotsaava Ben Arp on paljastanut kirjaavansa tällä hetkellä live-esiintymisten päivämääriä tämän vuoden ajaksi. Mies toivoo pääsevänsä keikkailemaan mahdollisimman moneen paikkaan, jonka tähden hän toivookin promoottorien ottavan häneen yhteyttä keikka-asioiden merkeissä.

"The Great Crisis" -albumista ilmestyvä digitaalinen ja CDR-versio tulevat olemaan soittolistojen osalta identtisiä keskenään. CD-painoksen bändi aikoo laskea myyntiin lähinnä C/A/T:n tekemien keikkojen yhteydessä, sekä Crunch Podin postimyynnin välityksellä. Cruch Pod on Ben Arpin perustama ja johtama levy-yhtiö. CD sisältää Ben Arpin raapustamia sivuhuomautuksia ja jonkinlaisia vihjeitä bonusmateriaaliin, joihin levyn tilanneet henkilöt voivat päästä käsiksi. CD-levyt yhtye pyrkii myymään edullisempaan hintaan kuin Internetin välityksellä ladattavan albumin.

Nyt jo kymmenen vuoden ajan toimineen C/A/T-yksikön seuraava esiintyminen yleisön edessä koetaan 17. huhtikuuta USA:n Sacramentossa, jossa se aikoo tehdä keikan yhdessä Savi0rin, Claudia’s Ashesin, Nilshiptherin ja Pro[jekt]-yhtyeen kanssa.

C/A/T on:

  • Ben Arp (laulu, ohjelmointi ja miksaaminen)
  • Erica Dunham (live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.