Gootti.net

Deadfilmstar: "A.rtistic I.ntegrity"

Deadfilmstar-bändin jäseniä vessassa. Vasemmalla puolen istuu goottinainen ja oikealla puolen maahan on rojahtanut goottimies.Covingtonin kaupungista kotoisin

Britanniasta saapuva goottirock-pasuuna Deadfilmstar (www.deadfilmstar.co.uk) on julkaisemassa debyyttialbuminsa, joka tottelee nimeä "A.rtistic I.ntegrity", toukokuun viimeisellä viikolla. Levy on tarkoitus tuoda esiin 26.5. ja siitä aiotaan painaa rajoitettu 1000 kopion versio Iso-Britanniasta käsin toimivan goottilevymerkki Nightbreedin toimesta.

Uransa aikana Deadfilmstar on päässyt tekemään kiertueen rinta rinnan Mortiisin ja Gothministerin kanssa. Yhtye esiintyi taannoin myös Whitby Gothic Weekend -festivaalissa.

Gootti.net tiedotti joulukuussa 2006 bändin suunnitelmista julkaista single-levy "Hello, Cruel World". Rokkarit julkaisivat kiekosta muutaman minuutin pituisen trailerinkin, joka näyttää seuraavalta:

"A.rtistic I.ntegrity" -albumin kappaleet:

  1. Back To The Beginning
  2. This Is Not
  3. Complete
  4. Delete
  5. Unfold
  6. Replace
  7. Through
  8. The Other Side
  9. Finally Found Where Your Already At
  10. The Greatest Opportunity Never Missed

Albumin kappalelista ei ole lopullisessa järjestyksessä. Yllä esitetyssä biisiluettelossa vain ensimmäinen ja viimeinen värssy on lukittu loppusijoilleen, mutta muut kappaleet saattavat vaihtaa paikkaansa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.