Gootti.net

Deadfilmstar: "Hello, Cruel World [2007]" -singlen traileri

  • Julkaistu sunnuntaina 10.12.2006

Deadfilmstar-bändin jäseniä vessassa. Vasemmalla puolen istuu goottinainen ja oikealla puolen maahan on rojahtanut goottimies.Deadfilmstar (www.deadfilmstar.co.uk) -niminen brittibändi aikoo julkaista aivan lähiaikoina single-levyn. Kiekon nimi on "Hello, Cruel World [2007]" ja se äänitettiin Woodbine Recording Studioilla ja The deadfilmstar Experimental Studiossa. Bändi neuvottelee vielä tällä hetkellä levyn jakelusta. Single tulee ns. "maxi-single"-kotelossa.

Bändi on kotimaassaan ja -kaupungissaan jätetty melko vähälle huomiolle. Deadfilmstar on kuitenkin saanut näkyvyyttä mm. Kerrang-musiikkilehdessä, esiintynyt vuonna 2003 Iso-Britannian suurimmassa goottifestarissa, jonka nimi on The Whitby Gothic Weekend. Tämän vuoden aikana yhtye kiersi UK:n maita ja mantuja yhdessä Mortiis:in ja Gothminister-bändin kanssa. Bändi etsii itselleen levy-yhtiötä.

"Hello, Cruel World [2007]" -singlen kappaleet:

  • Hello, Cruel World [2007]
  • Hello, Cruel World [2007] Apathy In The UK Mix
  • Hello, Cruel World [2007] Extended
  • Video Hello, Cruel World [2007]

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä joulukuuta 2006 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.