Gootti.net

Riitta Heikkonen jätti Entwinen

  • Julkaistu lauantaina 09.12.2006

Entwine-yhtyeen kuusihenkinen kokoonpano. Kuvan oikeassa laidassa seisoo kosketinsoittaja Riitta Heikkonen, joka jätti hiljattain bändin.Entwine (www.entwine.org) -bändissä vuodesta 1998 kosketinsoittajan paikkaa hoitanut Riitta Heikkonen on päättänyt hiljattain jättää bändin. Entwinen nettisivuilla kerrotaa Heikkosen lähteneen bändistä henkilökohtaisten syiden vuoksi — hänen lausunto tilanteesta ja tästä päätöksestä julkaistaan yhtyeen nettisivuilla lähiaikoina. Entwine ei aio etsiä uutta kosketinsoittajaa, vaan bändi tulee jatkossa toimimaan kvintettinä. Bändi julkaisi hiljattain viidennen albuminsa, jonka nimi on "Fatal Design".

Entwine-yhtyeen jäsenet:

  • Aksu Hanttu (rummut)
  • Jaani Kähkönen (kitara)
  • Joni Miettinen (basso)
  • Tom Mikkola (kitara)
  • Mika Tauriainen (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5604 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä joulukuuta 2006 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.