Gootti.net

Caustic: "The Man Who Couldn't Stop"

 • Julkaistu maanantaina 06.08.2012
 • Avainsanat:

Vasemmalta puolen valkoinen ja oikealta puolen musta taustakuva, jonka päällä suuri läjä ulostetta jota sittisontiainen kopeloi.Julkaistaan 9.10.2012

Industrial-musiikkia vuodesta 2002 asti tehnyt yhden miehen yhtye Caustic (www.tellmeaboutmyuterus.com) julkaisee biisimaratonin "The Man Who Couldn’t Stop" lokakuussa Metropolis Recordsin kautta. Sen sisältämä musiikillinen ulosanti risteilee vanhan liiton EBM:n, tunnelmallisen triphopin ja orkestraalisten iskujen välillä. Levyn päättävä "Fin (Again) Begin (Again)" on kahdeksan minuutin mittainen päätös, jota ennen kuullaan muun muassa Android Lustin vokalistin säestämä "Bleed On You" ja iVardenspheren ja Causticin yhdessä esittämä "Ghost Like Swayze".

Causticin Matt Fanale loihti edellisvuonna menestyksekkään klubilevyn "The Golden Vagina of Fame and Profit". Ensi kuukauden 9. päivä ilmestyvällä seuraajalla kuullaan 18 biisistä yhteensä 75 minuuttia musiikkia.

"The Man Who Couldn’t Stop" -albumin kappaleet:

 1. Failing at the School of Life
 2. Laugh Like Mutants
 3. Man-E-Faces (daddybear vs Caustic) [Caustic Version]
 4. Bleed You Out (feat. Android Lust)
 5. Ghost Like Swayze (iVardensphere vs Caustic)
 6. Bury You Alive
 7. Bigger Better Faster NOW!!!
 8. PigEatBone
 9. Stain on the Coattails
 10. Zen Castrato
 11. Graver Guru
 12. We Never Learn
 13. Internet Model
 14. The Man Who Couldn’t Stop
 15. Suck Me Dry
 16. Demon Seed Semen Deed
 17. Collide With Me
 18. Fin (Again) Begin (Again)

Caustic on:

 • Matt Fanale (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Caustic: "The Man Who Couldn't Stop". on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

emanon 06. päivä elokuuta 2012

Woohoo! Uutta Causticcia on aina hauska kuulla :)

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.