Gootti.net

Lacrimosa: "Revolution"

  • Julkaistu sunnuntaina 05.08.2012
  • Avainsanat:

Mustavalkoinen kuva, piirros ihmishahmosta seisomassa myrskyisän taivaan alla ja nostamassa jotain lippua pystyyn.Julkaistaan 7.9.2012

Sveitsiin majoittunut Lacrimosa (www.lacrimosa.ch) paljasti viime viikon perjantaina tulevan "Revolution"-nimisen albuminsa kansitaiteen. Pitkäsoitto tullaan julkaisemaan 7. syyskuuta. Sillä soittamiseen osallistuu Lacrimosan Tilo Wolffin ja Anne Nurmen lisäksi Kreatorin Mille Petrozza, joka soittaa kitaraa ja rumpalina kuullaan Accept-yhtye Stefan Schwarzmannia. Lacrimosan "Revolution" on bändin 11. pitkäsoitto ja seuraaja kolmen vuoden takaiselle "Sehnsucht"-opukselle.

Goottihenkistä rokkia ja metallia tekevä Lacrimosa juhlisti vuoden 2010 puolella 20-vuotista uraansa julkistamalla "Schattenspiel"-nimisen kokoelmalevyn. Yhtye ei ole vielä listannut tulevan studioalbuminsa soittolistan yksityiskohtia, mutta on nimennyt Mille Petrozzan ja Stefan Schwarzmannin vieraileviksi muusikoiksi, sekä kertonut levyllä kuultavan kuorolaulua ja orkesterin soitantaa. Teoksen julkaisee Hall Of Sermon. Yhtye lähtee syyskuun 23. päivä kiertämään Eurooppaa Puolasta. Kiertue kestää kuukauden päivät ja painottuu Saksan alueen keikkalavojen koluamiseen.

Lacrimosa on:

  • Tilo Wolff
  • Anne Nurmi

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.