Gootti.net

ErilaZ: "First of the Vortices"

  • Julkaistu lauantaina 04.08.2012
  • Avainsanat:

"Fist of the Vortices" -EP:n kannessa valokuva tai piirros liekehtivässä putkessa tallustelevasta ihmisestä.Julkaistaan 7.9.2012

Suomalainen electro–industrial-yhtye ErilaZ (www.erilaz.net) julkistaa debyytti-CD:n, EP:n "First of the Vortices", saksalaisen Danse Macabre Recordsin kautta 7. syyskuuta. Yhtye on mielissään saatuaan Danse Macabren kaltaisen maineikkaan jakelijan hoitamaan musiikkinsa esille tuomista. Nyt ErilaZ työstää studiossa uutta ja entuudestaan julkaisematonta biisimateriaalia. EP-lätty on ollut saatavilla Suomessa helsinkiläisessä Keltaisessa Jäänsärkijässä, sekä myös Virossa ja digitaalisessa muodossa. Bändi latasi toukokuussa nettisivuilleen kolme näyteklippiä "First of the Vortices" -julkaisustaan.

Danse Macabre Records kuvailee ErilaZin musiikkia sekoitukseksi industrial metallia, EBM:ää ja electroa. Alla olevan soittolistan viimeinen raita on Spellgothina parhaiten tunnetun muusikon toteuttama remix. Spellgoth on tehnyt nimeään tunnetuksi lähinnä metallimusiikin rintamalla vaikuttamalla Turmion Kätilöissä ja Hornassa.

"First of the Vortices" -EP:n kappaleet:

  1. July Cries
  2. New World Disorder
  3. Unknown Dark Horizons
  4. Horizons lost to the Armageddon Sun (Sg.7 remix)

ErilaZ on:

  • ErilaZ (musiikki ja laulu)
  • Proteus (kitarat)
  • aQi (syntetisaattorit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.