Gootti.net

Nova-Spes: "Leben ist Krieg"

 • Julkaistu perjantaina 03.08.2012
 • Avainsanat:

Valokuva mukiloidusta ja hyvin punertavanaamaisesta miehestä, jolla ajamaton sänki ja verta silmäkulmassa.Julkaistaan 7.9.2012

Syntetisaattoripoppia soittava Nova-Spes tuo maanmiestensä miehittämän Danse Macabre Recordsin kautta kauppoihin "Leben ist Krieg" -kiekon, jota yhtyeen vokalisti Matthias Hübner pohjustaa seuraavasti: Elämme nyt maailmassa, joka vaikuttaa melkoisen karulta ja kolkolta meille. Me emme ole maailmassa vain vierailijoita, nyt myös sotilaita, ja taistelemme päivittäin. Emme taistele selviytymisen vuoksi, kuten ihmiskunnan historian alkuaikoina, vaan modus vivendin vuoksi.. Syyskuussa ilmestyvää "Leben ist Krieg" -albumia luonnehtii Danse Macabre epätavallisen karuksi olematta poikkeuksellinen Nova-Spesin soundin osalta. Albumilla kuullaan vähemmän paatosta ja enemmän vaikuttavaa, melodista syntikkapoppia.

Nova-Spes haluaa alustaa levynsä sanomaa muistuttamalla, että maailmantaloutta vaivaa vaikeasti tunnistettava sairaus ja että ihmisiä riivaa loppuunpalamisen vaivat, joista ei voi syyttää bakteereja eikä luonnonvoimia vaan työelämää ja stressiä. Tämän huomion lisäksi Nova-Spes kertoo Yhdysvalloissa jopa viisivuotiaita tyttöjä ilmoitettavan kauneuskilpailuihin, jotta vanhemmat voisivat olla ylpeitä lapsestaan. Useat opiskelijat eivät jaksa alituista stressiä, jota he voivat kokea yrittäessään menestyä opinnoissaan paremmin. "Leben ist Krieg" käsittelee näitä asioita olematta kuitenkaan konseptialbumi.

"Leben ist Krieg" -albumin kappaleet:

 1. Fire
 2. Leben ist Krieg
 3. I want…
 4. Nach vorn
 5. Burnout
 6. Always death
 7. Perfect days
 8. Machines in front
 9. Hide our malice
 10. F… shit
 11. On the way to…
 12. …genocide
 13. Wir stehlen euch die Zeit
 14. Lose control (bonuskappale)

Nova-Spes on:

 • Matthias Hübner (laulu, musiikki ja sanoitukset)
 • Steffen Pöhler (kosketinsoittimet)
 • Peter Walter (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.