Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Hawkingin muistolle.: Hawking osoitti, että keho on vain kuori, vain sielulla on väliä. Varmasti olisi ollut helppo päästää itsensä päiviltä moneen otteeseen vuosikymmenten aikana, mutta koska kaveri tiesi, että hänellä on...

Celldweller: "Offworld"

 • Julkaistu sunnuntaina 13.08.2017
 • Avainsanat:

Kaunis maalaus tai piirros naishahmosta, jonka seassa ja yllä erilaisia koristeita, alavasemmalla myös levyn nimi kaunokirjoituksella.Julkaistiin 28.7.2017

Heinäkuun lopulla julkaistu "Offworld" on yhdysvaltalaisen Celldwellerin neljäs albumi. Se on toisin kuin yhtyeen aikaisempi tuotanto, jota aggressiiviset kitaraosuudet ja intensiivisyys leimaavat, on tunnelmoivampi ja herkempi. Uutukaisella kuullaan 11 biisiä, joista viimeisin on Tangerine Dreamin joukoista tutun Ulrich Schnaussin tekemä remix.

Yhdysvaltojen Detroitista käsin toimiva Celldweller on electroa ja rockia, metallia ja orkestraalisia osuuksia yhdistelevä yhtye. Bändin taustavoima Klayton tekee musiikkia myös Circle of Dustin, Scandroidin ja FreqGenin kanssa.

"Offworld"-albumin kappaleet:

 1. Offworld
 2. How Little I Must Know
 3. The Great Divide
 4. Too Many Tears
 5. Awakening With You
 6. Mother’s Arms
 7. Into The Fall
 8. Echoes
 9. Last Night on Earth
 10. Own Little World (Offworld Reprise)
 11. Awakening With You (Ulrich Schnauss Remix)

Celldweller on:

 • Scott "Klayton" Albert

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5341 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä elokuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.