Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Nine Seconds: "Agent Provocateur"

Valokuva jonkinlaisesta miekkailunaamarista, jonka päälle läntätty kirkkaanpunainen laatikko. Sen päällä lukee mustalla Nine Secondsin ja "Agent Provocateur" -albumin nimi.Julkaistaan 22.9.2017

Saksalais–sveitsiläinen EBM-kolmikko Nine Seconds julkaisee syyskuussa uransa kolmannen albumin. Levyn nimi on "Agent Provocateur" ja julkaisi Infacted Recordings. Albumin kappaleet käsittelevät monenlaisia aiheita: biisi "Anodyne" on viittaa joko vuoteen 1984 tai samannimiseen teokseen, "Room 009" jotakin kauhuelokuvaa, kiekon nimikkokappale "Agent Provocateur" kuten myös "Counterintelligence" ovat saaneet vaikutteita vakooja- ja jännityskirjallisuudesta.

Kesäkuussa Nine Seconds ryhtyi kuvaamaan musiikkivideota albumin kappaleeseen "Lost Love".

"Agent Provocateur" -albumin kappaleet:

 1. Lost Love (Part I)
 2. Somnambulist
 3. Black Saturday
 4. Plastic Fantastic
 5. Counterintelligence
 6. Anodyne
 7. Agent Provocateur
 8. Room 009
 9. Borderland (3rd chapter)
 10. All beauty must die
 11. Lost Love (Part II)
 12. Somnambulist (X Marks the Pedwalk Rmx)

Nine Seconds on:

 • Oliver Spring (laulu)
 • Thomas Kowa (kosketinsoittimet ja tuottaminen)
 • Rene Ebner (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5462 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä elokuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.