Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Hawkingin muistolle.: Hawking osoitti, että keho on vain kuori, vain sielulla on väliä. Varmasti olisi ollut helppo päästää itsensä päiviltä moneen otteeseen vuosikymmenten aikana, mutta koska kaveri tiesi, että hänellä on...

Goottipop-yhtye Verhot julkaisi Vuodenaikatrilogiansa toisen osan

  • Julkaistu perjantaina 11.08.2017
  • Avainsanat:

Sulavasti raikkaat pop-melodiat ja goottisynkkyyden yhdistävä Verhot julkaisi tällä viikolla Vuodenaikatrilogiansa toisen osan. "Elokuun viimeinen sunnuntai" -single on jatkoa jo alkukesästä julkaistulle "Kesä kuivaa kyyneleet" -biisille, ja trilogian kolmas osa paljastetaan syksyn saavuttua.

Ajankohtaan sopivasti on tällä kertaa tarjolla aiempaa pehmeämpää soundia, kylmempää soundimaailmaa on taas luvassa trilogian seuraavassa, Ikuinen syksy- biisissä, Verhojen päämies Mikko Pietilä kertoo.

Usein loppukesästä alkaa kelata läpi menneen kesän tapahtumia ja samalla miettiä, että mitä tästä eteenpäin? Syksy on lähestymässä uusine haasteineen ja pitkä pimeä jakso odottaa. Kesän ja syksyn taite voi olla käännekohta laajemmassakin merkityksessä, on aika etsiä vastauksia ja päättää mihin suuntaan on menossa.

Kuuntele utuisesti heläjävä "Elokuun viimeinen sunnuntai" nyt Spotifystä.

Verhojen uusimmat uutiset löytyvät osoitteesta: www.facebook.com/verhotband.

Verhot on:

  • Toni (kitara ja laulu)
  • Arttu (kosketinsoittimet, kitarat ja laulu)
  • Mikko (laulu ja kitara)
  • Roxsy (basso ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5341 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä elokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 94 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.