Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: ja samaan aikaan sitä pakuria on puskat pullollaan. Taitaa olla tosin kuivattuna toi hinta mutta kuitenkin, jos tarvit niin helposti löytyy. Taatusti luomua ja nopeahko toimitus. e: oon mie sitä tutu...

Hauskanpito peruttu -ilta Tampereella 26.8

Lauantaille 26. elokuuta ajoitetun tapahtuman paikkana on O’Hara’s Freehouse Tampereella, osoitteessa Hämeenpuisto 17–19. Illanviettoon on ilmainen sisäänpääsy. Ensimmäinen kolmesta yhtyeestä ryhtyy soittamaan kello 23 aikaan. Bändeinä kuullaan UltraNoir, Lola Kumtus ja Fallen Icons. Viimeksi mainitulta helsinkiläisyhtyeeltä ilmestyi heinäkuussa debyytti-EP "Atrocities Of Subconscious". Sen sisältämään materiaaliin voi tutustua yhtyeen BandCamp-sivuilla.

Helsingin Lola Kumtuksen uusin levyjulkaisu on toukokuun lopulla päivänvalon nähnyt "The Leftovers Tape". Se sisältää neljä raitaa.

Hauskanpito peruttu -illan konkari on tamperelainen UltraNoir. Siltä on valmistunut musiikkia vuodesta 2003 lähtien, joskin bändin toistaiseksi tuorein studiolevy on pian neljän vuoden ikäinen.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5462 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä elokuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 48 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.