Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Cinderella Effect: "Cinderellicious"

Cinderella Effectin albumin "Cinderellicious" etukannessa näkyy mustiin röyhelöihin pukeutunut tummahiuksinen nainen koristeellista tapetoitua seinää tai kangasta vasten. Kuvan vasemmassa yläkulmassa kaunokirjoituksella bändin nimi.Julkaistaan 30.4.2010

Berliiniläinen Cinderella Effect (www.cinderella-effect.de), joka on Blutengelin naislaulajan sooloprojekti, tulee julkaisemaan uransa järjestyksessä toisen studioalbumin kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä. Naisen uutukaiskiekko on nimeltään "Cinderellicious". Se on seuraaja 15 biisin kokoisella "Pearls"-debyyttille. Äänimaailmaltaan se on minimalistista elektronista musiikkia, jonka seassa kuullaan klassisen musiikin instrumentteja. Tulevalla studioluomuksellaan Constance Rudert tarjoaa yhdessä Marcus Seilerin ja Jonny Glückin kanssa vaihtoehtorock-vaikutteita, trip hopia ja new wavea. Luvassa myös jonkin verran sellaisia melankolisia rock-balladeja, joissa kuullaan vaikutteita Nick Cavelta.

Cinderella Effect käyttää uudella albumillaan pianistia ja viulistina Neil Blackia. Neil Black on aikaisemmin soittanut Coilin, Bauhauksen ja UB40:n kanssa. Teoksella kitaraa kurittaa Project Pitchforkin keikkakitaristi Carsten Klatte. Saksalaisyhtyeen debyyttialbumista on julkaistu useita näytebiisejä kuunneltavaksi Cinderella Effectin MySpace-sivuille.

"Cinderellicious"-albumin kappaleet:

 1. Tracing
 2. Daydreamer
 3. Noiselessly
 4. Always
 5. The Crown Princess
 6. To Keep The Golden Mean
 7. Hear Me Out
 8. Summer Wine
 9. Fallen Star
 10. Uninvited
 11. If Holy Is…

Cinderella Effect on:

 • Constance Rudert (soittimet ja laulu)

Cinderella Effectin Constance Ruder on toiminut laulajana ja biisintekijänä vuodesta 2001. Hän muutti vuonna 2001 Saksan pääkaupunkiin työskennelläkseen sikäläisen Blutengel-bändin. Laulaja on Blutengelin kanssa päässyt keikkailemaan eri puolille Eurooppaa, myös tänne Suomeen. Vuonna 2006 nainen ryhtyi luomaan soolouraa Cinderella Effectin kanssa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä huhtikuuta 2010 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.