Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Revolting Cocks julkaisee "Got Cock?" -albumin

Revolting Cocksin "Got Cock?" -albumin etukannessa lähikuva naisen punaisista huulista, joiden välissä punainen kieli lipoo ylähuulta. Alahuuleen kirjoitettu mustin goottikirjaimin albumin nimi.Julkaistaan 13.4.2010

Industrial rockia soittava Revolting Cocks kutsuu levytysuransa kuudetta pitkäsoittoa nimellä "Got Cock?" ja tulee julkaisemaan senkin 13th Planet Recordsin kautta aikaisempien äänitteiden tapaan. Albumi ilmestyy tiistaina 13. huhtikuuta. Yhteensä 11 biisiä sisältävä teos sisältää jälleen kaksimielisesti nimettyä materiaalia, kuten kappaleet "Bitch Addictive" ja "Me So Horny". Jälkimmäinen biisi on Revolting Cocksin Live Crew -yhtyeen biisistä tekemä cover. Teoksen avausraita "Trojan Horse" on kuunneltavissa alusta loppuun ainakin toistaiseksi yhtyeen omilla MySpace-sivuilla yhdessä useiden muiden biisinäytteiden kanssa.

Uusi "Got Cock?" -albumi on seuraaja remixejä sisältävälle "Sex-O MiXXX-O" -teokselle, jonka 13th Planet Records yhdessä Megaforce Recordsin väen kanssa julkaisi viime vuoden syyskuussa. Tämän kiekon kappaleet ovat päivitettyjä versioita yhtyeen toistaiseksi uusimman, yhtyeelle ominaiseen irstaaseen tapaan nimetyn "Sex-O Olympic-O" -albumin biiseistä.

"Got Cock?" -albumin kappaleet:

 1. Trojan Horse
 2. Filthy Senoritas
 3. Dykes
 4. Juice
 5. Piss Army
 6. Fuck Monkey
 7. Bitch Addictive
 8. Air Traffic Control
 9. Poke-A-Hot-Ass
 10. Me So Horny
 11. Me So Horny (Remix)

Yhdysvaltalaisen Revolting Cocksin uusin albumi on yhtyeen syksyllä 2009 soittaman kiertueen aikana ja sen jälkeen valmistettu teos. Levy sisältää yhteensä 50 minuuttia musiikkimateriaaalia, jonka tuotantohommissa avusti yhtyeen perustanut Al Jourgensen ja levy-yhtiö 13th Planet Recordsin taustavoima. Albumilla kuultavista kappaleista biisit "Me So Horny" ja "Dykes" ovat yhtyeen mukaan erityisen hyvin tanssilattiatoimintaan sopivia.

Revolting Cocks on:

 • Josh Bradford (laulu)
 • Sin Quirin (kitara)
 • Clayton Worbeck (kosketinsoittimet ja kitara)
 • Murv Douglas (basso)
 • Aaron Rossi (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä huhtikuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.