Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Fear Incorporated nauhoittaa debyyttialbumiaan

Lontoon Fear Incorporated on goottirockia tekevän Sex Gang Childrenin jäsenistä koottu uusi musiikkiprojekti, joka sekin pureutuu samansuuntaisen musiikkityylin saloihin. Fear Incorporated työstää tällä hetkellä uransa ensimmäistä albumia, joka tulee olemaan ainakin osittain konseptialbumi, ja joka kertoo 16. vuosisadalla eläneestä skottimiehestä. Alexander "Sawney" Beanista kertova kiekko tarinoi klaaninpään kannibalismista ja 1000:sta ihmisuhrista. Goottibändi petraa biisimateriaaliaan näilläkin hetkillä, sillä levy tultaneen julkaisemaan jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Brittiyhtye lähtee lisäksi keikkailemaan ainakin kotiseudulleen, Saksaan ja Japaniin vuoden varrella. Albumin odotusta helpottamaan Fear Incorporated on julkaissut useita näytebiisejä ja musiikkivideoita omilla MySpace-sivuilleen.

Bändin debyyttialbumi tullaan julkaisemaan Theatre Macabre Productionsin kautta. Yhtye ei ole vielä kertonut yksityiskohtia ensimmäisestä kiekostaan, vaan ainoastaan varmistanut suunnittelevansa sen julkaisemista kuluvan vuoden aikana. Sen ilmestymisen yhteydessä Fear Inc. lähtee kiertueelle.

Fear Incorporated on:

  • William Westwater (laulu ja kosketinsoittimet)
  • Lex Luthor (kitara)
  • Asaki (kitara)
  • Cam campbell (basso)
  • Kevin Matthews (rummut)

Fear Incorporated kertoo olevansa avant garde -yhtye, jonka jäsenet ovat tuttuja näkyjä Sex Gang Childrenin lisäksi Demented Are Gon kokoonpanosta. Yhtyeen laulaja on cyberpunk-bändi Sensory Savagen jäsen. Yhtye suunnittelee debyyttialbumillaan tarjoavansa historiallisen hahmon suorittamien terroritekoja audioformaattiin puettuina. Aiheeksi valittu Sawney Bean eli 16. vuosisadalla ja harrasti yhdessä vaimonsa kanssa ihmisten ryöstelyä, murhaamista ja syömistä. Yhdessä vaimonsa kanssa latvakakoukko kasvatti jälkipolvensa samoille pahoille tavoille. Perheenjäseniä teloitettiin lopulta kuninkaan siunauksella.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä huhtikuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 130 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.