Gootti.net

Clan Of Xymox: "Darkest Hour"

"Darkest Hour" -albumin etukannessa ruskeasävyinen rypäs huolellisesti valmistetuista rattaista, joita eri kokoisia ja eri hammastuksilla. Kuvan yläosassa Clan Of Xymoxin logo ja sen alla lukee "Darkest Hour".Julkaistaan 24.5.2011

Ronny Mooringsin Clan Of Xymox (www.clanofxymox.com) laittoi viime kuukauden puolella ennakkotilattavaksi Metropolis Recordsin nettikauppaan uuden albuminsa. Yhtye antoi albumille nimeksi "Darkest Hour" ja julkaisupäivämääräksi 24. toukokuuta. Pari viikkoa sitten miksattu, masteroitu ja muutoinkin viimeistelty levy ilmestyy toukokuussa ympäri planeettaa. Goottipoppoo on lisäksi kirjannut kalenteriinsa suunnitelmia keikkojen soittamiseksi eri puolilla planeetta. Alankomaissa perustetun Clan Of Xymoxin uusi albumi sisältää Metropoliksen esittelyn mukaan tanssittavia kappaleita, kuten nimet "She Did Not Answer" ja "Delete", painostavaa tuotantoa biisin "Deep Down I Died" muodossa ja runsaasti tunnelmointia, jota esimerkiksi "In Your Arms Again" edustaa.

Musiikkiryhmän toistaiseksi uusin albumilevy on vuodelta 2009. Tuolloin Clan Of Xymox esitteli "In Love We Trust" -levyn, jonka senkin julkaisi Yhdysvaltojen markkinoilla Metropolis. Bändi on käyttänyt viimeisimpien levyjensä julkaisijana Euroopan alueella Trisol Music Groupia ja Venäjällä Gravitator Recordsia.

"Darkest Hour" -albumin kappaleet:

 1. My Reality
 2. Delete
 3. My Chicane
 4. Dream Of Fools
 5. Deep Down I Died
 6. In Your Arms Again
 7. She Did Not Answer
 8. Tears Ago
 9. The Darkest Hour
 10. Wake Up My Darling

Ryhmän keikkakalenterin on toistaiseksi kirjattu yhdeksän live-esiintymistä, jotka yhtä poikkeusta lukuun ottamatta sijoittuvat Eurooppaan. Yhden pistokeikan bändi käy tekemässä Amerikan maaperällä.

Clan Of Xymox on:

 • Ronny Moorings
 • Mojca Zugna
 • Mario Usai
 • Yvonne de Ray

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä helmikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.