Gootti.net

Miss FD:n "Lover Never Dies" julkaistiin

  • Julkaistu tiistaina 15.02.2011
  • Avainsanat:

"Lover Never Dies" -albumin etukannessa punahiuksinen Miss FD:n tummaa koristeellista taustaa vasten seisomassa. Kuvan oikeassa laidassa lukee valkoisella värillä Miss FD ja sen alla pienemmällä albumin nimi.Julkaistiin 14.2.2011

Elektronista musiikkia tekevä Miss FD julkaisi eilen ystävänpäivänä "Love Never Dies" -albuminsa Quantum Release Recordsin kautta. Studioalbumi on laitettu tilattavaksi artistin nettisivuille osoitteeseen www.missfd.com ja se löytyy myös kansainvälisen Amazonin sekä iTunesin nettikaupasta digitaalisesti.

Miss FD toteutti marraskuussa 2010 tulkinnan Ghostbusters-elokuvan tunnusmusiikista yhdessä Deconbrion kanssa. Vuoden 1984 hittielokuvan "Ghostbusters (Not Afraid of Ghosts)" voi hankkia useista nettimusiikkikaupoista.

"Love Never Dies" -albumin kappaleet:

  1. Moment of Fade
  2. Losing Ground
  3. Cry for You
  4. Temporary Relief
  5. Away From Here
  6. Negaverse
  7. In Love, Loss, and Neon

Ft. Lauderdalesta käsin toimiva yhden naisen yhtye tunnettiin ennen Miss FD:ksi muuttumista nimellä FrightDoll. Uudella projektinimellä muusikko on levyttänyt tähän mennessä kaksi albumia, joista ensimmäinen on huhtikuussa 2010 ilmestynyt "Monsters in the Industry". Albumien lisäksi artistilta on ilmestynyt yksi single ja hajanaisia biisitulkintoja ja vierailuja useiden yhtyeiden äänitteillä — Miss FD kuullaan esimerkiksi Ghost & Writerin uusimmalla studioalbumilla kappaleessa "Minefields".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä helmikuuta 2011 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.