Gootti.net

Miss FD: "Monsters in the Industry"

 • Julkaistu perjantaina 16.04.2010
 • Avainsanat:

Miss FD:n albumin "Monsters in the Industry" etukannessa näkyy valokuva punatukkaisesta goottinaisesta istumassa kuunsirpin päällä. Kuvan oikeassa yläkulmassa Miss FD:n logo ja alaosassa lukee albumin nimi versaalilla.Julkaistiin 15.4.2010

Yhdysvaltalainen yhden naisen electro–industrialia ja syntikkapoppia loihtiva Miss FD (www.missfd.com) julkaisi uransa uusimman studiolevyn eilen torstaina 15. päivä. Levy-yhtiö Quantum Release Recordsin avustuksella esiin kiikutettu kiekko on nimeltään "Monsters in the Industry". Sangen tuore musiikkiprojekti tarjoaa debyyttialbumillaan 11 biisin pituisen kokemuksen kuunneltavaksi. Sen mukana tulee 8-sivuinen kansilehtinen. Äänite tarjoaa monipuolista elektronista musiikkia, hypnotisoivia lauluosuuksia ja partaterän lailla leikkaavia sanoituksia. "Monsters in the Industry" on saatavilla CD-levynä ja digitaalisessa formaatissa suoraan artistin omien nettisivujen välityksellä. Teosta myydään myös Amazonissa, iTunesissa ja muissa saman alan kaupoissa.

"Monsters in the Industry" -albumin kappaleet:

 1. Break Your Control
 2. Disgrace
 3. Monsters in the Industry
 4. Wanderer
 5. Elements Off Time
 6. Rebel Apprentice
 7. Dream Door
 8. Enter the Void
 9. Realigned
 10. Thunder in the Blood
 11. When the Sun Sets

Floridan alueelta käsin toimiva Miss FD julkaisee lähitulevaisuudessa musiikkivideon uutukaiskiekollaan kuultavaan kappaleeseen "Enter The Void". Videon ohjasi Danny Rendo. Videoklipin ilmestymisestä kertova teaser on laitettu katsottavaksi YouTubeen ja pari kokonaista uuden albumin biisiä kuunneltavaksi Miss FD:n MySpace-sivuille. Profiilisivun musiikkisoittimeen on laitettu projektin tuoreen tuotannon lisäksi viime vuoden joulukuussa ilmestyneen singlelohkaisun "Together Forever" nimikkoviisu.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä huhtikuuta 2010 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.