Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Murderdolls: "Women and Children Last"

Murderdollsin kokoonpanoon kuuluvat kaksi muusikko valokuvassa. Kuvan muusikot ovat mustiin pukeutuneita, kalpeita ja mustatukkaisia miehiä.Kuva vuodelta 2010

Alunperin vuonna 2002 perustettu ja maaliskuussa 2010 comebackin tehnyt jenkkibändi Murderdolls (www.murderdollsband.com) on saanut valmiiksi pitkään ja hartaasti odotetun uuden albuminsa. Slipknotin rumpali Joey Jordisonin ja Wednesday 13:n pyörittämä bändi kutsuu nyt valmistunutta levyä nimellä "Women and Children Last". Se nauhoitettiin Kaliforniassa Hollywood Hillsin studioilla tuottaja Chris "Zeuss" Harrisin seurassa. Horror punk -projektin uutukaiskiekon nauhoitusvaihe Hollywood Hillsin äänittämössä kesti 25 päivää vaikka alunperin studioaikaa oli varattu ruhtinaalliset 40 työpäivää. Se on yhtyeen ensimmäinen albumi kahdeksaan vuoteen. Bändi kommentoi olevansa lamaantunut lopputuloksesta — Murderdolls odottaa malttamattomasti pääsevänsä jakamaan albumin faniensa kanssa. Jordison ja Wednesday vihjaavat, etteivät fanit osaa arvatakaan mitä heille on luvassa.

Murderdollsin uuden "Women and Children Last" -levyn julkaisuhetkeä ei ole vielä paljastettu. Myös sen soittolista ja kansitaide on pidetty salassa. Teoksen julkaisee Roadrunner Records. Albumilla vierailee Mötley Crüen kitaristi Mick Mars. Mars oli nauhoittamassa sooloalbumiaan samassa studiossa ja vieläpä samaan aikaan Murderdollsin kanssa.

Joey Jordisonin mukaan albumi on erikoinen. Se on ensimmäinen Murderdollsin äänite, jonka biisit on kirjoitettu nuoteiksi. Lisäksi tuotantojälki on aikaisempia levyjä parempi, yhteistyö bändin jäsenten välillä ymmärrettävästi aikaisempaa parempi. Molemmat muusikot painottavat nyt äänitetyn kiekon sisältävän kahdeksan vuoden kappaleet. Joey ja Wednesday ovat molemmat tehneet vuosien mittaan kappaleita kumpikin tahollaan. Materiaalia oli siis yllin kyllin käytettäväksi.

Ajan myötä Wednesday 13 on päätynyt hakemaan biiseihinsä vaikutteita perinteisten tukkametallibändien tuotannon lisäksi myös Slayeriltä. Joey Jordison veikkaa albumin raskauden voivan viehättää jopa Slipknotin musiikin faneja. Kaksikko arvelee, ettei uusi albumi ainakaan karkoita kuuntelijoita. Molemmat uskovat uuden kiekon kuulostavan toiselta kuin Muderdollsin aikaisemmat teokset.

Murderdolls on:

  • Wednesday 13 (laulu, kitarat ja basso)
  • Joey Jordison (kitarat, basso ja rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä huhtikuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 180 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.