Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Murderdolls tekee comebackin

Tammikuussa 2004 horrostilaan siirtynyt horrorpunk-projekti Murderdolls on aktivoitunut vuosikausien taukon jälkeen. Tämän tiedon varmisti Slipknotin rumpali Joey Jordison, joka turinoi Murderdollsin tulevaisuudesta englantilaiselle musiikkilehti Kerrangille. Jordison on Muderdolls-tiimin kitaristi. Hän on yhdessä bändin keulahahmo Wednesday 13:n kanssa luomassa uutta studioalbumia. Murderdollsin joukot aikovat julkaista uuden albumin kuluvan vuoden aikana. Sen tuottajaksi maanitellaan Chris "Zeuss" Harrista.

Vuonna 2002 perustetun Murderdollsin ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen albumi on bändin perustamisvuonna ilmestynyt "Beyond the Valley of the Murderdolls". Se julkaistiin Roadrunner Recordsin kautta. Teokselta lohkaistiin singleksi "Dead in Hollywood" samana vuonna ja sitä seuraneena "White Wedding". Jälkimmäinen on Billy Idolin samannimisestä biisistä tehty coveri.

Murderdollsin kitaristi Joey Jordison paljasti Kerrangin haastattelussa, että Wednesday 13 ja hän ovat bändin perustamisesta neuvotelleet silloin tällöin jo nelisen vuotta. Kitaristin mukaan tavoitteena oli taas lähteä luomaan sellaista musiikkia, joka ei ole niin tuotteistettua ja kaavan mukaan tehtyä kuin monet muut äänitteet nykyään.

Uusi Murderdolls ei todennäköisesti käytä samoja jäseniä kuin aikaisemmin toiminut versio, sillä kitaristin virka on varattu Jordisonille ja laulajan toimi Wednesdaylle. Muissa instrumenteissa kuullan vierailevia soittajia. Ydinkaksikko hoitaa biisien kirjoittamisen ja äänittämisen. Alkuperäisessä kokoonpanossa kuultiin basistina Eric Griffiniä ja pellinpaukuttajana Ben Gravesia. Toisena kitaristina toimi Acey Slade.

Murderdolls on:

  • Wednesday 13 (laulu)
  • Joey Jordison (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä maaliskuuta 2010 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 109 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Murderdolls tekee comebackin. on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

CrowE 26. päivä maaliskuuta 2010

No niin! Tätä on odotettu enemmän kuin maailmanloppua! Kun vaan nyt sitten poikkeisivat suomessa kanssa!

Petri 28. päivä maaliskuuta 2010

Joo, onhan tämä iloinen tapahtuma, mutta säilyyköhän yhtyeen musiikki samanlaisena kuin aikaisemmin nyt kun siinä kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia? Aika näyttää.

Minävaan 16. päivä toukokuuta 2010

Tulisivat tosiaan suomeen keikkailemaan!

Petri 16. päivä toukokuuta 2010

Bändin MySpace-sivulle voinee lähettää kommentteja, joten suosittelen Murderdollsin Suomeen saapumista kannattavia henkilöitä vihjaamaan heikäläisille, että heitä odotetaan kovasti. :-) Aiheeseen liittyen mainitsen vielä tästä: Woman and Children Last.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.