Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Tying Tiffany: "Peoples Temple"

Italialaisen goottimuusikko Tying Tiffanyn albumin "Peoples Temple" etukannessa valokuva mustatukkaisesta naisesta, jolla minihame, mustat sukkahousut, kävelykeppi ja tyyni ilme kasvoilla. Kuvan tausta on punertava ja valkoinen.Julkaistaan 10.5.2010

Italialainen sooloartisti Tying Tiffany (www.tyingtiffany.com), jota naista edustava Trisol Music Group hehkuttaa poikkeukselliseksi muusikoksi, arvostetuksi supermalliksi, vallankumoukselliseksi tiskijukaksi, näyttelijättäreksi ja muusaksi, aikoo julkaista musiikkia albumillisen verran. Saksan Trisolin kautta julkaistava studioalbumi on nimeltään "Peoples Temple". Englanniksi laulettu electroclash-kiekko ilmestyy 10. päivä ensi kuukautta. Trendivaateketju Dieselin rynttyitä catwalkilla esittelevä muusikko tarjoaa sooloalbumillaan raikkaan kuuntelukokemuksen, jossa on aistittavissa vaikutteita Siouxsie Siouxilta ja The Velvet Undergroundilta. Levy-yhtiö suitsuttaa tämän femme fatalen olevan uuden vuosituhannen goottikuningatar, joka musiikillaan tarjoaa miellyttäviä hetkiä melankolisen Bauhaus-ryhmän ja Joy Divisionin musiikin faneille.

Tying Tiffanyn tulevan albumijulkaisun merkkikappaleisiin voidaan laskea biisit "One Breath" ja avausraita "3 Circle". Biisimateriaalissa kuullaan artistin monipuolisen lauluäänen olevan karismaltaan ja intensiivisyydeltään samalla portaalla kuin millä Emilie Autumn jo törröttää. Goottimusiikin pariin antautunut Tying Tiffany edustaa genren moderneinta kärkeä unohtamatta sen juuria.

"Peoples Temple" -albumin kappaleet:

 1. 3 Circle
 2. Storycide
 3. Lost Way
 4. One Breath
 5. Still in My Head
 6. Miracle
 7. Cecille
 8. Border-Line
 9. Ghoul
 10. Show Me what You got

Muusikko on luonut uransa järjestyksessä kolmatta albumia edellisestä vuodesta lähtien sen jälkeen kun hän päätti Euroopan-kiertueensa Moonlight Festival 2009:ssä esiintymiseen. Tying Tiffany tulee juhlistamaan "Peoples Temple" -tekeleen ilmestymistä järjestämällä 15. ja 22. toukokuuta julkaisujuhlan kotimaassaan Italiassa. Albumin antiin voi tutustua jo nyt muusikon MySpace-sivuilla, jossa olevaan musiikkilaitteeseen on ladattu kuunneltavaksi tulevan kiekon kappale "Miracle" yhdessä aikaisempien levyjen valittujen palojen kanssa.

Artisti on kertonut, ettei uuden albumin nimi ole vain sattumanvarainen kahden sanan lausahdus, vaan se on tieten tahtoen poimittu amerikkalaisen Jim Jonesin soosipäälahkon nimestä, joka tuli suuren yleisön tietoon vuoden 1978 aikana tapahtuneen joukkoitsemurhan ansiosta. Lahkon nimi on suomeksi Kansan Temppeli. Sen jäsenistä fanaattisimmat myrkyttivät tai muuten tappoivat itsensä keskellä korpea marraskuussa 1978. Jonesin faneista yli 900 päätti päivänsä.

Tying Tiffany on:

 • Tying Tiffany (laulu ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä huhtikuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 207 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.