Gootti.net

Transit Poetry: "Pedestrians in the Sky"

"Pedestrians in the Sky" -albumin etukannessa violettia ja sinertävää taivasta jonkinlaista kellotaulun taustaa vasten. Kuvan vasemmassa laidassa lukee pystysuuntaisesti Transit Poetry ja oikeassa alakulmassa valkoisella "Pedestrians in the Sky".Julkaistaan 18.2.2011

Saksalainen Transit Poetry (www.transitpoetry.de) tuo myöhemmin helmikuussa esiin uuden studiosoittonsa, melankolista rokkia ja tarttuvaa poppia sisältävän "Pedestrians in the Sky" -albumin. Äänite sisältää aikaisemmin julkaistut menestyskappaleet "Little Buddha" ja "Astronauts & Butterflies". Ensin mainittuun on tehty aivan hiljattain neliminuuttinen musiikkivideokin, jonka voi katsoa alusta loppuun YouTubesta. Nyt julkaistava studioalbumi on Transit Poetryn neljäs osa levysarjasta, jonka osat kertovat neljästä pääelementistä. Tämä sarjan viimeinen kappale on omistettu ilmalle. "Pedestrians in the Sky" ilmestyy 18. helmikuuta Remote Musicin sekä Danse Macabre Recordsin kautta.

"Little Buddha" -kappale on uuden studioalbumin ensimmäinen singlelohkaisu. Yhtye kertoo kyseisen kappaleen olevan uransa yksi vetovoimaisimmista ja myönteisimmistä viisuista. Transit Poetry toivookin kappaleen sisältävän viestin koskettavan mahdollisimman monia. Biisi kertoo elämän todellisista merkityksistä. Videon tuotti Rainer "Zipp" Fränzen.

Transit Poetry kertoi aikaisemmin helmikuussa neljästä elementistä kertovan projektinsa olleen vuonna 2002 valtavalta tuntuva projekti. Tuolloin bändi otti tavoitteekseen julkaista neljä pitkäsoittoa, joista kukin on omistettu omalle elementilleen. Näin ollen kolme aikaisempaa albumia ovat esitelleet vettä, tulta ja maata. Sascha Blachin pyörittämä Transit Poetry päättää albumisarjan ilmalla. Albumi sisältää 15 biisiä tästä aiheesta.

"Pedestrians in the Sky" -albumin kappaleet:

 1. Astronauts & Butterflies
 2. Monsters
 3. A Drowning Man
 4. Little Buddha
 5. A Prayer To The Planet
 6. Space Volcanoes
 7. Der Nachtwandler
 8. Storm — The Darkest Of All Butterflies
 9. Blood On The Windmills
 10. Rhyme Of The Fairies
 11. The Solitary Dancers
 12. Aeroplanes Into The Sun
 13. Luminous Stars (feat. Leandra)
 14. Halo Of The World
 15. Ad Infinitum

Transit Poetry kertoo uuden studiosoittonsa edustavan viritettyä goottirokkia, jossa kuullaan elokuvamaista pop-meininkiä, kitaravetoista rokkia, metallimusiikin aineksia, trip-hoppia ja 1980-luvun wave-musiikkia. Ensimmäinen annos tätä tyyliä kuultiin tammikuun alussa. Silloin ilmestyi "Little Buddha", jolla teemana on rauha, rakkaus, selkeys ja viisaus.

Levysarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2004 nimellä "Themes From The Desolate Ocean". Se kertoo vedestä. Kahta vuotta myöhemmin julkaistiin tulesta kertova "Shamanic Passage Through The Embers". Maalle omistettu "Evocation Of Gaia" ilmestyi vuonna 2008. Bändi ei ole vielä kertonut mitä suunnitelmia sillä on tulevaisuuden varalle nyt kun levysarjaprojekti on viety päätökseen.

Transit Poetry on:

 • Sascha (laulu, kitara ja ohjelmointi)
 • Andrei (kitara)
 • Svana (kitara)
 • Juuri (kosketinsoittimet)
 • Stefan (basso ja taustalaulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä helmikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.