Gootti.net

Client: "Drive"

 • Julkaistu lauantaina 27.01.2007
 • Avainsanat:

Client-bändin jäsenet, eli kolme naista mustissa nahka-asuissa. Keskimmäisellä naisella lyhyehköt vaaleat hiukset.Brittibändi Client (www.client-online.net) julkaisee uuden single-levyn, minkä nimeksi bändi antoi "Drive". Se on elektroninen, tummasävyinen ja siinä käytetään tyypillisiä pop-melodioita. Kyseessä on Client-bändin uuden albumin, mikä on järjestyksessä yhtyeen kolmas, toinen single-lohkaisu. Albumin nimi on "Heartland". "Drive"-single julkaistaan helmikuun 23. päivä — kiekosta julkaistaan kaksi eri versiota, joista molemmat sisältävät aikaisemmin julkaisemattomia remix-kappaleita.

Client on soittaa elektronista musiikkia. Bändi on kotoisin Englannin Rotherdamista. Yhtye on ehtinyt kiertää olemassaolonsa aikana laajasti Eurooppaa ja Aasiaa. Client on kuitenkin tunnetuin ilmeisesti Saksassa, jossa bändin musiikki on vedonnut hyvin yleisöön. Bändille ominaista on pukeutua kuin lentoemännät.

Bändin jäsenillä on oma klubi Lontoossa. Sen nimi on Being Boiled. Tarkempia tietoja klubista löytyy osoitteesta www.myspace.com/beingoiled. Kyseessä on Lontoon länsiosissa sijaitseva elektroniseen musiikkiin keskittynyt klubi, jossa soitetaan musiikkia DJ:den ja bändien toimesta. BB on erikoistunut etenkin puhtaasti elektroniseen musiikkiin — soittolistalle kuuluu kaikki Joy Divisionista Die Kruppsiin. Client emännöi klubia kuukausittain.

"Drive"-julkaisun kappaleet:

 • Part 1:
  1. Drive (Radio Edit)
  2. I’m Lost
  3. Drive (Lexy & K-Paul Remix)
  4. Drive (Dobro Lovemix Guitar One) by Boosta
  5. Drive (Thomas Gold Mix)
 • Part 2:
  1. Drive (Radio Edit)
  2. 6 In The Morning (3AM Def-Disco Mix)
  3. Drive Venus Mix (The Vocal One) by Boosta
  4. Drive (Martin Eyerer Mix)
  5. Drive (Housemeister “B-B-B-Backstreet Mix”)

Client on:

 • Client A: Sarah Blackwood
 • Client B: Kate Holmes
 • Client E: Emilie Mann

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.