Gootti.net

Lacrimosa: live-albumi ja elokuva

 • Julkaistu sunnuntaina 28.01.2007
 • Avainsanat:

Lacrimosa-yhtyeen Tilo Wolff ja Anne Nurmi mustavalkoisessa kuvassa. Nurmella valkoinen paita ja Wolffilla musta.Saksassa perustettu, mutta sveitsiläiseksi muuttunut, Lacrimosa (www.lacrimosa.ch) aikoo jälleen, yhdeksän vuotta edellisen jälkeen, julkaista live-albumin. Levy on tarkoitus laskea levykauppoihin vielä kuluvan vuoden aikana. Lisäksi bändistä julkaistaan lähikuukausien aikana Lacrimosa-elokuva, joka seuraa yhtyeen kiertämistä viimeisten puolentoista vuoden aikana. Lacrimosahan on kiertänyt ahkerasti Etelä-Amerikkaa, Aasiaa ja Eurooppaa. Keikkailun aikana kamerat ovat taltioineet ikimuistoisia hetkiä, joista koostetaan elokuva.

Vuoden 1990 marraskuussa Tilo Wolff -nimisen miehen musiikkiprojekti, Lacrimosa, alkoi keräämään huomiota bändin kotimaan musiikkiskenessä. Bändin kokoonpanoon kuuluu nykyisin myös suomalainen Anne Nurmi. Yhtyeen alkuaikoina bändin musiikillinen tyyli oli darkwave-musiikkia, jossa hetkittäin metallimusiikkiin kallistuvia elementtejä. Myöhemmin Lacrimosan tyyli on kallistunut kohti goottimetallia — bändi käyttää musiikissaan myös viulua, trumpettia ja klassisia soittimia.

Yhtyeen tuorein julkaisu on vuodelle 2005 sijoittuva "Lichtgestalt"-albumi, mikä sisältää 8 biisiä.

"Lichtgestalt"-albumin kappaleet:

 1. Sapphire
 2. Kelch der Liebe
 3. Lichtgestalt
 4. Nachtschatten
 5. my last goodbye
 6. the party is over
 7. letzte Ausfahrt: Leben
 8. Hohelied der Liebe

Lacrimosa on:

 • Tilo Wolff
 • Anne Nurmi

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.