Gootti.net

Onetwo: "Instead"

 • Julkaistu sunnuntaina 28.01.2007
 • Avainsanat:

Onetwo -yhtyeen ensimmäinen täyspitkä albumi "Instead" on yhdistelmä virtaviivaisia dark pop -lauluja, jotka on tuotettu ammattitaitoisesti. Bändin kaksihenkiseen kokoonpanoon kuuluu Paul Humphreys ja Claudia Brücken, joista jälkimmäinen on Propaganda-yhtyeen laulaja. Humphreys taas vaikuttaa OMD:in riveissä. "Instead"-albumi ilahduttaa yhtyeen faneja ja elektronisen musiikin ystäviä.

Kappale "Cloud Nine" on luotu yhteistyössä Depeche Mode -yhtyeen Martin L Goren kanssa. "Instead" julkaistaan 26. päivä helmikuuta. Bändin MySpace-sivut sijaitsevat osoitteessa www.myspace.com/weareonetwo. MySpace-sivuilta voi käydä kuuntelemassa kappaleet "Cloud 9 (dub mix)" ja "Signals". Biisit kuullaan myös yhtyeen "Instead"-albumilla.

"Instead"-albumin kappaleet:

 1. The Theory of Everything Part 1
 2. The Theory of Everything Part 2
 3. Sequential
 4. Home (Tonight)
 5. Signals
 6. Have A Cigar
 7. I Don’t Blame You
 8. Cloud Nine (kirjoitettu yhteistyössä Martin L Goren kanssa)
 9. Anonymous
 10. Heaven
 11. Kein Anschluss
 12. The Weakness In Me
 13. A Vision In The Sky

Onetwo on:

 • Paul Humphreys
 • Claudia Brucken

Onetwo perustettiin vuonna 2004. Olemassaolonsa aikana yhtye on ehtinyt julkaista viisi biisiä sisältävän EP-levyn There(there)-nimisen levy-yhtiön kautta. EP:n nimi on "Item".

Yhtye on esiintynyt vuosien verralla joitakin kertoja. Ensiesiintymisen Onetwo teki vuoden 2004 marraskuussa Islington Academyssa. Viime vuonna bändi esiintyi kotimaassaan pari kertaa. Lisäksi Onetwo on tehnyt kolmen päivän pituisen minikiertueen Keski-/Etelä-Amerikassa vuoden 2006 marraskuussa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.