Gootti.net

Lisa Gerrard: "Best of Lisa Gerrard"

Lisa Gerrard: The Best Of Lisa GerrardLisa Gerrard (www.lisagerrard.com) julkaisee helmikuun 20. päivä "Best of Lisa Gerrard" -kokoelmalevyn, joka sisältää yhteensä 15 kappaletta Gerrardin soolojulkaisuilta — biisien joukossa on myös Dead Can Dance -kappaleita.

Gerrardin edellinen sooloalbumi, "The Silver Tree", julkaistiin iTunes-verkkokaupassa viime vuonna.

Australiassa syntynyt Lisa Gerrard on laulaja ja säveltäjä, joka tuli tutuksi DCD:n kautta. Gerrard sai vuonna 2000 Golden Globe -palkinnon tekemästään musiikista Gladiator-elokuvaa varten.

Dead Can Dance perustettiin Melbournessa alunperin kvartettina vuonna 1981. Bändi kuitenkin muutti vuotta myöhemmin Lontooseen. Yhtye äänitti 4AD Recordsille kahdeksan albumia. Vuonna 1998 DCD hajosi, mutta v. 2005 se tiivisti jälleen rivinsä tehdäkseen maailmankiertueen.

"Best of Lisa Gerrard" -kokoelman kappaleet:

 1. Wheat
 2. Elysium
 3. Sacrifice
 4. Adriadne
 5. Sanvean-Live
 6. Host Of Seraphim
 7. Cantara
 8. Swans
 9. Promised Womb
 10. Yulunga
 11. Indus
 12. Persephone
 13. Go Forward
 14. See The Sun
 15. Now We Are Free

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.