Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Club Infektio 26.4.2014 Helsingin Darksidessa

Seuraava Club Infektio tullaan järjestämään tänään lauantaina Helsingin Darkside Clubin tiloissa, osoitteessa Perhonkatu 6. Infektiota taudittavat tai tähdittävät live-esiintyjät, nimittäin paikalle on saatu Yhdysvalloista Die Sektor sekä Kanadasta Nitronoise. Lisäksi vakiokalustoon kuuluvat emanon sekä VoyVod pyörittävät levyjä. Visuaalipuolesta vastaa VJ Biolum. Klubin ovista lasketaan sisään 12 euron ennakkolipulla, tai paikan päältä 14 euron lipulla. Lisäksi peritään narikkamaksu.

Klubi on erikoistunut synkkään konemusiikkiin. Se tuo ensimmäistä kertaa Suomeen Die Sektorin ja Nitronoisen. Lisätietoja tapahtumasta löytyy esimerkiksi sen Facebook-tapahtumasivulta ja Infektion nettisivuilta.

Club Infektio 26.4.2014: Darkside Club (Perhonkatu 6, Helsinki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä huhtikuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 27 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.