Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "From The Flame Into The Fire"

Laavaa, jossa mustaa ja tulenpunaista väriä, jota vasten seisoo ihmishahmo. Kuvan yläosassa Lord of the Lost -logo.Julkaistaan 23.5.2014

Saksalainen goottibändi Lord of the Lost tuo toukokuussa esiin uuden studioalbuminsa peräti kolmena eri versiona. Perusversio sisältää tavanomaisen jewelcase-CD:n. Erikoisempi vaihtoehto on yhdellä bonus-CD:llä täytetty painos, jonka bonuslätylle on lisätty remixejä esimerkiksi Subway to Sallylta, Letzte Instanzilta, Ost+Frontilta, Rabia Sordalta, A Life Dividedilta ja Darkhausilta sekä muilta. Kolmas ja erikoisin "From The Flame Into The Fire" -albumin vaihtoehto on boxset-paketti. Se on syönyt kaksi CD:tä ja DVD:n "One Night". DVD-kiekolla nähdään konserttitaltiointi Leipzigistä, jossa bändi kävi soittamassa biisejään klassisen musiikin orkesterin säestyksellä.

Toukokuun alussa Lord of the Lostilta tulee ilmestymään seuraavaa albumia esittelevä singlekiekko "La Bomba".

"From The Flame Into The Fire" -albumin kappaleet:

 1. Fists Up In The Air
 2. Kingdom Come
 3. La Bomba
 4. Afterlife
 5. Kill It With Fire
 6. Six Feet Underground
 7. Go To Hell
 8. Odium
 9. My Own Shadow
 10. Bitch
 11. I’ll Sleep When You’re Dead (feat. Douglas Blair of W.A.S.P.)
 12. Holy F (feat. Nina Jiers of Neopera)

Lord of the Lost on:

 • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
 • Bo Six (kitara)
 • Class Grenayde (basso)
 • Gared Dirge (piano, syntetisaattori, lyömäsoittimet ja kitara)
 • Tobias Mertens

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä huhtikuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 96 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.