Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Lord of the Lost: "La Bomba"

Piirros tai valokuva naisesta, jolla mustat pitkät hiukset ja jonka ylävartaloa peittää "La Bomba" -singlen koristeltu plakaatti.Julkaistaan 2.5.2014

Saksalainen dark rockia soittava Lord of the Lost julkaisee 2.5. "La Bomba" -singlen, jossa synkistely ja latinalaismeininki sekä metalliset soundit yhdistyvät. Ensi alkuun omituiselta kuulostavaa soppaa hämmentää myös Blutengelin tekemä klubisoittoon sopiva remix-versio singlekappaleesta sekä kaksi B-puolen biiseiksi tarkoitettua bonusraitaa. "La Bomba" -levyä tullaan myymään ennakkoon Out of Linen nettikaupassa ja kivijalkamyymälässä, sekä Lord of the Lostin "Into the Fire" -kiertueen keikoilla.

Bändi hankki menestyksekkäästi joukkorahoituspalvelun avulla Yhdysvaltoihin suuntautuvaan kiertueeseensa varoja. Varoja pyydettiin faneilta 10 000 Yhdysvaltain dollarin verran.

"La Bomba" -singlen kappaleet:

  1. La Bomba
  2. La Bomba (Remixed by Blutengel)
  3. I.D.G.A.F.
  4. When You’re Asleep
  5. La(tin) Bomba (Official Not Exactly Very Dark Remix)

Lord of the Lost on:

  • Chris Harms (laulu, kitara ja sello)
  • Bo Six (kitara)
  • Gared Dirge (piano, syntetisaattori ja piano)
  • Class Grenayde (basso)
  • Tobias Mertens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä huhtikuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 71 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.