Gootti.net

Grendel: "Soilbleed Redux v.2"

 • Julkaistu tiistaina 08.04.2014
 • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten punaisella värillä Grendelin futuristinen logo verenpunaisella värillä ja sen takana keuhkojen verisuonien läpileikkaus.Kuvassa EP:n kansitaide

Alankomaalainen harsh-EBM:ää ja industrialia nakuttava Grendel tuo uuden, päivitetyn version alun perin toukokuussa 2006 julkaistusta EP-kiekostaan "Soilbreed Redux". Tämänkertainen lätyskä sisältää peräti 13 raitaa kun alkuperäisen platan soittolistalla niitä oli vain yhdeksän kappaletta. Kiekko ilmestyy Infacted Recordingsin kautta myöhemmin kuluvana vuonna. Tarkkaa julkaisupäivää eikä edes -kuukautta ole vielä varmistettu.

Grendelin tunnetuimpia tanssilattian täyttäjiä sisältävällä levyllä kuullaan digitaalisesti uudelleen masteroidut raidat, sekä täysin uusi setti biisiversioita eri esittäjiltä.

"Soilbreed Redux v.2" -EP:n kappaleet:

 1. Soilbleed (v.3)
 2. Interrogation Leash
 3. One.Eight.Zero
 4. Aspiration Feed
 5. Don’t Tame Your Soul
 6. Dream II (feat. Ordo Rosarius Equilibrio)
 7. Soilbleed (Agonoize remix)
 8. Soilbleed (Terrorfakt remix, aikaisemmin julkaisematon)
 9. Soilbleed (Dawn of Ashes remix)
 10. One.Eight.Zero (Life Cried remix)
 11. Soilbleed (Obszon Geschopf remix)
 12. Soilbleed (Skoyz remix, aikaisemmin julkaisematon)
 13. Soilbleed (Reality remix, aikaisemmin julkaisematon)

Grendel on:

 • JD (laulu, syntetisaattorit, ohjelmointi ja samplet)
 • Sascha (syntetisaattorit live-esiintymisissä)
 • Addz (syntetisaattorit ja kitara live-esiintymisissä)
 • Mel (syntetisaattorit ja taustalaulu live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä huhtikuuta 2014 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.