Gootti.net

Club Infektio perjantaina Gloriassa

Perjantaina 30. maaliskuuta järjestetään Helsingissä Kulttuuriareena Glorian tiloja hyödyntävä Club Infektio. Siellä kuullaan levymusiikkia klubin omien DJ:den lisäksi vierailevilta tähdiltä. Paikalle on kutsuttu DJ Antimony ja DJ Amoklaughter. Infektioon on 18 vuoden ikäraja. Ovella peritään 7,5 euron pääsymaksu, sekä 2,5 euron eteispalvelumaksu, jotka molemmat maksetaan käteisellä.

Illanvietto osoitteessa Pieni Roobertinkatu 12 käynnistyy iltakymmeneltä. Paikalla esiintyvät DJ:t emanon, HexexeN, NoiZu, Minzeru, sekä edellä mainitut Antimony ja Amoklaughter. Heiltä kuullaan yhteissetti.

Club Infektio osallistuu lokakuussa 2018 järjestettävään Hellsinki Industrial Festivaliin yhdessä Elektrik Productsin ja Findustryn kanssa. Tuohon kaksipäiväiseen tapahtumaan — se järjestetään 26.–27. lokakuuta — nimetään ensimmäiset esiintyjät myöhemmin tällä viikolla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.