Gootti.net

ESA: "The Beast"

 • Julkaistu tiistaina 27.03.2018
 • Avainsanat:

Valokuva irvistävästä koirasta, jonka alapuolella lukee valkoisella värillä "The Beast" ja valkoiselal on myös ESA-logo yläoikeassa kulmassa.Julkaistiin 9.3.2018

Brittiyhtye Electronic Substance Abuse, eli lyhemmin ESA, julkaisi maaliskuussa "The Beast" -albuminsa. Jamie Blacker on tehnyt ESA:n nimissä musiikkia 14 vuoden ajan. Tämä kolmen vuoden hiljaiselon päättävä kuuntelukokemus on 73 minuutin pituinen yhdistelmä tanssittavia, aggressiivisia biisejä. ESA yhdistelee technoa, dark ambienttia ja metallia.

Electronic Substance Abuse avasi helmikuussa remix-kilpailun. Se päättyy 10. huhtikuuta. Bändin Facebook-sivuilla järjestetään yleisöäänestys huhtikuun 20. päivä, ja voittaja nimetään 1. toukokuuta. Biisikisan voittaja saa omakseen sekä "The Beast" -albumin fyysisen kopion, sekä musiikkivideon "Bad Blood Will Out" kuvaamisessa käytettyjä lavasteita. Kilpailuun lähetettyjä töitä saatetaan käyttää myöhemmin ESA:n julkaisuissa. Lisätietoja kilpailusta kerrotaan yhtyeen nettisivuilla Remix Me -osiossa.

"The Beast" -albumin kappaleet:

 1. I Have Clarity
 2. Look Down Below
 3. Carry The Noose (feat. Massenhysterie)
 4. Bad Blood Will Out
 5. That Beast
 6. Then Follow Me
 7. Like Meat (Spoiled)
 8. Passing Over
 9. I Know
 10. I Want It Now
 11. Take All Of This

ESA on:

 • Jamie Blacker

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä maaliskuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.