Gootti.net

Die Robo Sapiens: "Teufelskreis — Tanz Mit Dem Roboter"

Kyborgi tai ihmishahmoa muistuttava robotti, jonka alapuolella sijaitsee futuristiseen tapaan Die Robo Sapiensin logo.Julkaistiin 23.3.2018

Kolmen muusikon muodostama EBM-yhtye Die Robo Sapiens esittelee tällä EP:llä, joka on bändin ensimmäinen levyjulkaisu, useita remixejä ja erikoisuuksia kahdesta eri kappaleesta. Äänitteellä vuorottelee levyn nimikkobiisin lisäksi "Teufelkreis". Se on levymerkki Alfa Matrixin mukaan raskaampi, vahvempi ja vihaisempi Die Robo Sapiensin puoli.

Tällä julkaisulla Die Robo Sapiens teki yhteistyötä yhdysvaltalaisen electro-muusikko JG:n kanssa.

Die Robo Sapiens on vasta perustettu Die Kruppsin jäsenten sivuprojekti.

"Teufelskreis — Tanz Mit Dem Roboter" -EP:n kappaleet:

  1. Tanz Mit Dem Roboter (feat. JG And The Robots)
  2. Teufelkreis
  3. Tanz Mit Dem Roboter (Elektroklänge Tanzrobot Remix)
  4. Teufelkreis (Sebastian Komor Remix)
  5. Tanz Mit Dem Roboter (Mensch Maschine Metroland Remix)
  6. Teufelkreis (Armageddon Dildos Remix)
  7. Tanz Mit Dem Roboter (Rector Scanner Remix)

Die Robo Sapiens on:

  • Jürgen Engler
  • Ralf Dörper
  • Marcel Zürcher

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.