Gootti.net

Lederman / De Meyer: "A Tribe Of My Own"

Mustaa taustaa vasten punavalkoisella värillä kuvan yläosassa lukee Ledermanin ja De Meyerin nimet, ja ylösalaisin käänteisesti kuvan alaosassa.Julkaistiin 23.3.2018

Alfa Matrix julkaisi ensimmäisen Lederman / De Meyer -levyn, EP-kiekon "A Tribe Of My Own", ainakin digitaalisessa muodossa BandCampissa. Kahden belgialaisen muusikon yhteenliittymä tekee suoraviivaista electroa. Kuvassa näkyvä levy sisältää viisi kappaletta, joista Alfa Matrixin mukaan nimikkokappale on synkkä, painostava ja tanssittava. Sillä kuullaan vierailevana muusikkona Sebastian Komoria, eli Komor Kommandon, Zombie Girlin ja Icon Of Coilin jäsentä.

EP:n julkaissut Alfa Matrix on vuonna 2001 perustettu elektronisen musiikin julkaisija Belgiasta. Se on vuosien varrella pullauttanut esimerkiksi Front 242:n, Ayrian ja Helalyn Flowersin äänitteitä.

"A Tribe Of My Own" -EP:n kappaleet:

  1. A Tribe Of My Own (albumiversio)
  2. A Tribe Of My Own (Sebastian Komor -remix)
  3. Back To Nature (Edge of Dawn -remix)
  4. Dots, Circles And Lines (Rob Dust big beatz -remix)
  5. Back To Nature (Coldkill-remix)

Lederman / De Meyer on:

  • Jean-Marc Lederman
  • Jean-Luc De Meyer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.