Gootti.net

Deimos Moon: "Dark Desire"

Synkkä valokuva kahdesta goottityyliin pukeutuneesta ihmisestä punertavanmusertavaa taustaa vasten.Julkaistiin 22.2.2018

Pietarilainen Deimos Moon, joka on toiminut noin kahdeksan vuoden ajan, julkaisi kuukauden päivät sitten ScentAir Recordsin avulla ensimmäisen albuminsa. Levy-yhtiön mukaan bändi tekee sellaista syntikkapoppia, johon on ynnätty 1980- ja 1990-lukujen trancea ja technoa. Albumilta lohkaistiin singlekappale "Paralyzed Shut-Eye" marraskuussa 2017.

"Dark Desire" -albumiin voi tutustua YouTubessa, jossa sijaitsevalle ScentAir Recordsin videokanavalle on ladattu 5,5 minuutin edestä näytteitä.

Bändin nimi viittaa Deimos-kuuhun. Se on muhkurainen lohkare avaruudessa. Deimos kiertää Marsia.

"Dark Desire" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Dark Angel
 3. Heaven And Hell
 4. Paralyzed Shut-eye
 5. Burning Star
 6. Dark Desire
 7. Melancholy
 8. Five Signs Of Autumn
 9. Live Or Die
 10. Other Place
 11. Behind The Wheel (Depeche Mode -cover)

Deimos Moon on:

 • Aleksey Osipov (taustalaulu, sanoitukset ja soittimet)
 • Anastasia Velikanova (laulu ja sanoitukset)
 • Vadim Klimov (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä maaliskuuta 2018 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.