Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Club Noir Seinäjoella 18.11.2017

Seuraavan kerran Club Noir -ilta järjestetään lauantaina 18. marraskuuta. Silloin Seinäjoella esiintyy virolainen Forgotten Sunrise ja DJ-musiikin osalta luvassa on klubin järjestäjien mukaan "keskimääräistä elektronisempaa settiä". Goottiklubin pitopaikka on Seinäjoen keskustassa osoitteessa Kauppakatu 15 sijaitseva Bar 15.

Ensimmäistä kertaa Bar 15:ssä, eli Varttibaarissa, järjestettiin Club Noir toukokuun lopussa. Tapahtumasta kirjoittaneen Gothic Events Finlandin mukaan ensimmäisessä Noirissa oli vaatimattomasti yleisöä huolimatta siitä, että paikalla livemusiikkia tarjosi Two Witches, ja että klubi oli ennen ensi-iltaa esitelty Seinäjoen Sanomissa.

Lisätietoja Club Noirista löytyy sen Facebook-sivulta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5404 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä syyskuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.