Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: Aika vitun outo kuti kyllä. Ei mitään sellasta välissä mitä olis koettanu ampua ja toisekseen aika rauhakseen ottaa sen että osuu. Sen parisen kertaa kun on takki ropissut niin reaktio on ollu luokka...

Camerata Mediolanense: "Le Vergini Folli"

Valokuva vaaleanruskealla värillä kuvatusta pitkähiuksisesta naisesta, jonka vasemmalla puolen lukee mustalla värillä Camerata Mediolanense ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 27.10.2017

"Le Vergini Folli" -albumi ilmestyy Prophecy-levymerkin kautta lokakuun jälkipuoliskolla tavanomaisena CD:nä ja tupla-CD-painoksena. Tuplalevy paketoidaan 18×18 senttimetriä mitoiltaan olevaan koteloon. Sen sisällä on levyjen lisäksi 60-sivuinen kirjanen, jossa sivumerkintöjä, biisien sanoitukset englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi, sekä vanhoja valokuvia jonkinlaisista takavuosina ihanteellisina pidetyistä neitsyistä. Bonus-CD sisältää yhden uuden kappaleen lisäksi vaihtoehtoisia biisitulkintoja vanhoista ja uusista biiseistä.

Italialaisten muusikkojen muodostama neofolkin ja -klassisen musiikin yhtye Camerata Mediolanense tekee sellaista musiikkia, johon on haettu innoitusta renessanssi- ja barokkiajan musiikillisista tyyleistä. Bändin aloitti Elena Previdi vuonna 1994 Milanossa.

"Le Vergini Folli" -albumin kappaleet:

 1. Lacrime Di Gioia
 2. Scrissi Con Stile Amaro
 3. Notte Di Novelli Sogni
 4. Mi Vuoi
 5. Notte Ancora
 6. Pace Non Trovo
 7. Dolce Salire
 8. Quando ‘l Sol

Camerata Mediolanense on:

 • Elena Previdi (kosketinsoittimet)
 • 3Vor (laulu, lyömäsoittimet, kosketinsoittimet ja samplerit)
 • Marco Colombo (lyömäsoittimet)
 • Manuel Aroldi (lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5404 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä syyskuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.